Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdare çalışanlarıyla buluştu.

07.04.2017 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdare çalışanlarıyla buluştu.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin bilgiler aktaran Milletvekili Açıkgöz, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye'nin daha hızlı büyüyen ve gelişen bir ülke olmasının yolunu açacağını ifade etti.

Özel İdare'nin, halka hizmet götürme aşamasındaki en önemli birimlerden biri olduğunu belirten Açıkgöz, her mevsim ve koşulda özveriyle gayret gösteren çalışanlara teşekkür etti.

Açıkgöz, AK Parti hükümetinin 15 yıldır, milletin yüklediği emaneti onurla taşıdığını, vatandaşlara yönelik hizmet kalitesini artırmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Milletin egemenliğinin 16 Nisan'da doğrudan yönetime yansıyacağını dile getiren Açıkgöz, Türkiye'nin gelişimine paralel olarak istihdam ve ekonominin güçleneceğini söyledi.

Açıkgöz, şöyle konuştu:

"16 Nisan'da milletimizin egemenliği doğrudan yönetime yansıyacak. Büyüyen ve gelişen Türkiye ile istihdam artacak, ekonomimiz güçlenecek. Bizim amacımız, demokrasisi ve ekonomisi büyümüş, iç sorunlarından kurtulmuş ve terörle enerjisini tüketmeyen bir Türkiye oluşturmak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde devletle millet arasına hiç kimse giremeyecek. Millete söyleyecek sözü, anlatacak projesi olmayanların siyasette kalma şansı olmayacaktır. Çalışan kazanır. Gece gündüz demeden AK kadrolarımızla, sizin gibi vatansever milletimizle daha mutlu, daha güçlü bir gelecek için güçlü Türkiye için 'evet' diyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement