"Halkın Yönetime Katılımı Esastır" - Son Dakika
Güncel

"Halkın Yönetime Katılımı Esastır"

"Halkın Yönetime Katılımı Esastır"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; sorunları yerinde tespit etmek, halkın belediye kararlarına katılımını sağlamak ve şeffaf bir yönetim sergilemek amacıyla toplantıdan toplantıya koşuyor.

08.11.2012 14:03  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Mahalle Teşkilatı'nın düzenlediği mahalle ziyaretlerine katılıyor. İlk olarak Hz. Ebubekir Camii Derneği binasında Adnan Kahveci Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Uzun, toplantıda özellikle bölgede ve Beykent Mevkii'nde hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi.

Geçmiş yıllarda yol ve çevre düzenlemesiyle ilgili şikayetlerini bildiren bölgenin mahalle sakinleri, sorunlarını gideren belediye yönetimine teşekkürlerini iletti. Toplantıya Eski Yakuplu Belde Belediyesi Başkanı Şanver Çolak da iştirak etti. Daha sonra Avrasya İş Adamları Derneği (AVİAD) Üyesi İbrahim Torun'un, İbrahim Torun İş Merkezi'nde verdiği yemeğe katılan Başkan Uzun, sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmanın ilçeye büyük fayda sağladığını belirtti.

Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Uzun, dernek binasındaki toplantının ardından Başkan Yardımcısı Osman Dinç ile birlikte Beylikdüzü AK Parti Yakuplu, Kavaklı, Gürpınar, Dereağzı Mahalle Yönetimleri ve mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını anlattı ve katılımcıların taleplerini dinledi. Toplantıda, bölgede devam eden çalışmalara değinen Başkan Uzun, 2013 yılında da çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek halkın katılımını esas alan yönetimin başarılı olacağına inandığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanlığı Mahalle Teşkilatlarının, tüm ilçe genelinde düzenlediği toplantılar devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halkın Yönetime Katılımı Esastır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement