"Hammamizade İsmail Dede Efendi" Pera'da - Son Dakika
Kültür Sanat

"Hammamizade İsmail Dede Efendi" Pera'da

"Hammamizade İsmail Dede Efendi" Pera\'da

6 Ekim Pazar günü, saat 15:30’da, Pera Müzesi Oditoryumu’nda “Hammâmîzâde İsmail Dede Efendi”nin eserleri yankılanacak.

04.10.2013 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, Genç Çarşamba ve Oda Müziği konserleriyle başlattığı ve Türk Müziği Konserleri serisiyle sürdürdüğü müzik etkinliklerine sonbaharda devam ediyor.

Prof. Dr. Alâeddin Yavaşca danışmanlığında, Yrd. Doç. Dr. Adnan Çoban sanat yönetmenliğinde ve Sinan Sipahi koordinatörlüğünde düzenlenen Türk Müziği Konserleri serisinin ikincisi 6 Ekim Pazar günü, saat 15:30’da, Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleşecek “Hammâmîzâde İsmail Dede Efendi” konseri.

Günümüzün usta yorumcuları ve sazendelerinin, büyük bestecilerin seçme eserlerini seslendirecekleri programa Çiğdem Yarkın’ın misafir solist olarak katılıyor. Türk Müziği Konserleri serisinde; Türk müziğinin tarihsel, kültürel, geleneksel, sosyolojik, antropolojik, felsefî ve edebî yönlerinin ele alınacağı sunuş ve sohbetler de yer alıyor.

Türk müziğinin en kudretli, dahi bestekarlarından ve en yüksek zirvelerinden biri olan “Hammâmîzâde İsmail Dede Efendi” seçkin eserleriyle 6 Ekim Pazar günü saat 15:30’da Pera Müzesi Oditoryumu’nda.

15 TL olan biletler konser günü satışa sunulacak. İrtibat: www.peramuzesi.org.tr Meşrutiyet Caddesi No: 65, 34443 TepebaşıBeyoğlu, Tel: 0212 334 99 0

Kaynak: Star

Son Dakika Kültür Sanat 'Hammamizade İsmail Dede Efendi' Pera'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement