Hanife Eski Sevgilisinin 'Dön' Çağrısına Cevap Verdi: Ciddiysen Gelirim - Son Dakika
Magazin

Hanife Eski Sevgilisinin 'Dön' Çağrısına Cevap Verdi: Ciddiysen Gelirim

Gelin adayı Hanife evlilik programından ayrıldıktan 5 ay sonra eski sevgilisi Serkan tarafından yeniden programa çağrıldı. Hanife, eski talibine "Ben oraya ciddiysen dönerim." dedi.

30.05.2017 09:30  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zuhal Topal'ın evlendirme programındayken her gün olay olan gelin adayı Hanife'ye, eski talibi "Dön" çağrısı yaptı.Hanife bu çağrının ardından canlı yayına bağlanıp "5 ay sonra aşkın mı depreşti. Ben senin sözüne güvenip gelemem, ciddiysen gelirim." dedi. Eski gelin adayının bu sözleri programa damga vurdu.

"BEN CİDDİ MANADA YUVA KURMAK İSTİYORUM"

Hanife, bugün canlı yayına telefonla bağlandı. Sadece sizi özledim Zuhal Abla, özlenmeyi hak edenleri özledim diyerek sözlerine başlayan Hanife, Serkan'ın açıklamalarına karşılık; "Birisini davet ederken, beni sevdiği için çağırıyorum denmez. Bizim bir araya gelebilmemiz için çok güzel şeyler olması lazım. Aradan beş ay geçti Serkan, sen benim duygularımdan nasıl bu kadar eminsin? Ben locada oturmak için oraya gelmeyeceğim. Ben ciddi manada yuva kurmak istiyorum. Benim oraya gelmem için senin bana ciddi bir vaatte bulunman gerekiyor." dedi.

Hanife Eski Sevgilisinin \'Dön\' Çağrısına Cevap Verdi: Ciddiysen Gelirim

Son Dakika Magazin Hanife Eski Sevgilisinin 'Dön' Çağrısına Cevap Verdi: Ciddiysen Gelirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement