Hanımağa Böyle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hanımağa Böyle Yakalandı

Aralarında polislikten atılma "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş ile sosyolog Serdar Taşçı'nın bulunduğu 28 kişi adliyeye sevk edildi.

25.03.2011 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÖYLE YAKALANDI

Polisin şüphelilere düzenlediği operasyon polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda gözaltına alınanlar arasında en dikkat çekeni polislikten atılma hanım ağa lakaplı Güniz Akkuş. Akkuş'un gözaltına alınması da polis kamerası tarafından kaydedilmiş. "Hanımağa" lakaplı Akkuş, polislikten atıldıktan sonra kendisine sabıkalılardan oluşan çete kurup eğlence mekanlarını haraca bağladığı ve bir kişiyi de yaraladığı iddiasıyla 3 yıl cezaevinde yatmıştı. Akkuş'un tahliye olduktan sonra bir eğlence mekanına ortak olduğu öğrenildi.

SERDAR TAŞÇI

Operasyon kapsamında İstanbul Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan sosyolog Serdar Taşçı da Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki evinde gözaltına alınmıştı. Bilgisayarlarına el konulan Taşçı'nın "suç örgütüne yardım ve yataklıkta bulunmak" suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINI DARP ETMİŞLER

Şüphelilerin emniyette yapılan sorgularında aralarında darp, tehdit, cinsel içerikli görüntülerin gizlice çekilmesi ve eğlence mekanlarının yağmalanması gibi 13 farklı olaya karıştıkları tespit edildi. Bu olaylar arasında en dikkat çeken ise Beşiktaş- Denizlispor maçında yönetim aleyhtarı taraftarların maddi menfaat karşılığında tehdit ve darp edilmesi olayı geliyor.

ERDEM FORA DA GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında gözaltına alınan bir diğer isimse Erdem Fora. Fora, Beşiktaş tribün gruplarından Çarşı'nın liderliğine soyunmuştu. Alen Markaryan'ın, Asi Ruh belgeseli galasında Çarşı'yı feshettiğini açıklamasının ardından basın toplantısı düzenleyen Fora, Çarşı'nın liderliğine aday olduğunu söylemişti. Fora, Çarşı, yazısında bulunan ve anarşizmi simgeleyen A harfinin yazımını düzelteceklerini söylemişti.Tartışmalar sürerken Markaryan, Çarşı grubunun yeniden aktif hale geldiğini belirtmişti. Emniyette sorguları tamamlanan şüpheliler Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hanımağa Böyle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement