Hareket eden aracın önüne geçip duvara çarpmasını önledi - Son Dakika
Güncel

Hareket eden aracın önüne geçip duvara çarpmasını önledi

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde sürücünün el frenini çekmeyi unuttuğu park halindeki araç, kontrolsüz bir şekilde hareket etti. Trafikte ilerlerken durumu fark eden kamyonet sürücüsü, aracın önüne geçip duvara çarpmasını son anda önledi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

05.10.2020 15:13  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi Eniz Sülün Caddesi'nde meydana gelen olayda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Şubesi'ne gelen 2 kişi, aracı park edip, fatura ödemek için içeriye girdi. Sürücüsünün el frenini çekmediği öne sürülen araç, bir süre sonra hareket edip, yolun karşısındaki duvara doğru gitmeye başladı.

SÜRÜCÜSÜZ GÖRDÜĞÜ ARACIN ÖNÜNE GEÇTİ

Bu sırada yoldan geçen bir kamyonet sürücüsü hareket eden araçta şoför bulunmadığını görünce aracından indi. Sürücü, aracın duvara çarpmasını engellemek için önüne geçerek durdurmaya çalıştı, çevreden gelenler de kendisine yardım etti. Araç, duvara çarpmaktan son anda durduruldu. O anlar, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı öğrenen araç sahibi ve yanındaki kişi koşarak, araçlarının yanına geldi.

Hareket eden aracın önüne geçip duvara çarpmasını önledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hareket eden aracın önüne geçip duvara çarpmasını önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 46: HELAL OLSUN ADAMA 0 0 Yanıtla
  • .....: kamyonet sürücüsü adam gibi adammış helal olsun bana ne dememiş inip aracı durdurmuş tebrikler. 0 0 Yanıtla

Advertisement