Hasan Sağındıktan Unutulmaz Konser - Son Dakika
Yerel

Hasan Sağındıktan Unutulmaz Konser

Hasan Sağındıktan Unutulmaz Konser

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Hasan Sağındık konser verdi.

04.07.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Hasan Sağındık konser verdi.

Ramazan Sokağı'ndaki konseri Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Zeki Gül, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Alperen Ocakları Çorum İl Başkanı Fatih Yücel ve vatandaşlar izledi.

Konserine ünlü şair Abdurrahim Karakoç'a ait olan "Ben hep seni düşünürüm" parçasıyla başlayan Sağındık, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, "12 Eylül 1980'inin boğucu sıcaklığını, 28 Şubat'ın dayanılmaz günlerini iliklerine kadar yaşamış birisi olarak vatanını, milletini, ülkesini, devletini canından çok seven bir çok milliyetçi mukaddesatçı kardeşimiz gibi Hasan Sağındık kardeşimde sadece sanatını icra etmeyip vatana, millete, ülkesine her türlü kumpası kuran her şahsı her kurumu ülkesini milletini seven her insan gibi eserlerinde geçmişten günümüze nakleden ender sanatçılardan birisidir. 28 Şubat döneminde milletten yana olan şehit lider Muhsin Yazıcıoğluna nasıl sahip çıkmışsa ben üstadımızdan, Hasan Sağındık kardeşimizden 2002'den sonra 27 Nisanları, 17 Aralıkları yaşatanlara karşı yiğit ve uzun bir adamında tarihe geçmesi açısından eserlerinde yer vermesini istiyorum" dedi.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Alperen Ocakları Çorum İl Başkanı Fatih Yücel tarafından ünlü sanatçıya çiçek hediye edildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Sağındıktan Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement