AK Parti Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu Kimdir?

AK Parti Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Hasan Uzunoğlu'nu seçti. Hasan Uzunoğlu kimdir?

21.01.2019 17:11  Güncelleme: 17:10

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan adayı olan Hasan Uzunoğlu kimdir?

HASAN UZUNOĞLU KİMDİR?

Uzunoğlu, 1968 yılında Dörtdivan'da dünyaya geldi. İlköğrenimini Dörtdivan'da, lise eğitimini de Gerede Ticaret Meslek Lisesi'nde ve lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı.

GENEL MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI

İş hayatına, 1988 yılında Serbest Muhasebeci olarak başladı. 1989 yılında Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı yaptı. Aynı yıl Refah Partisi Dörtdivan İlçe Başkanlığı'na getirildi. Refah Partisi'nin kapatılmasıyla, Fazilet Partisi'nde İlçe Başkanlığı ve AK Parti'de kurucu yönetim kurulu üyeliği görevlerini yerine getirdi. İki dönem AK Parti'den Bolu İl Genel Meclisi Üyeliği yaptı. Halen Mali Müşavir olarak çalışma yaşamına devam eden, Hasan Uzunoğlu, evli ve dört çocuk sahibidir.

Son Dakika Politika AK Parti Bolu Dörtdivan İlçesi Belediye Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement