Hastanede Bıçaklı Sıra Kavgası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hastanede Bıçaklı Sıra Kavgası: 1 Yaralı

Hastanede Bıçaklı Sıra Kavgası: 1 Yaralı

Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalara sıra verilen numaratör sisteminin arızalanması nedeniyle çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

02.01.2012 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalara sıra verilen numaratör sisteminin arızalanması nedeniyle çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. İşçi emeklisi 52 yaşındaki R.D., sıra kavgasında inşaatlarda çalışan 49 yaşındaki Alaattin Kaya'yı karnından yaraladı. Olayın ardından motosikletine binerek kaçan R.D., polis tarafından yakalandı.

Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sabah saatlerinde sıra sisteminin arızalanması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Bu sırada zaman zaman tartışmalar yaşandı. İşçi emeklisi R.D. ile inşaatlarda çalışan Alaattin Kaya arasında, öne geçme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine öne geçmeye çalıştığı öne sürülen R.D., Kaya'yı, "Bahçeye gel" diyerek dışarıya çağırdı. R.D., burada çıkardığı bıçak ile kendisini yerden aldığı taşla savunmaya çalışan Kaya'yı karnının sağ tarafından 5 kez bıçakladı. Bu sırada araya giren bir kadın, çevresindekilere, "Bu kadar erkeksiniz, niye ayırmıyor sunuz?" diye bağırınca paniğe kapılan R.D., motosikletine binerek hastaneden uzaklaştı.

Genel Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan Alaattin Kaya'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Motosikletine binerek olay yerinden kaçan R.D., 4 saat sonra kent merkezinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan R.D., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Olaydan bir süre sonra, hastalara sıra verilen numaratör sistemindeki arıza da giderildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanede Bıçaklı Sıra Kavgası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement