Hatay'da İhtiyaç Sahiplerine Kurban Eti - Son Dakika
Güncel

Hatay'da İhtiyaç Sahiplerine Kurban Eti

Hatay\'da İhtiyaç Sahiplerine Kurban Eti

Avrupa Türk Konfederasyonu’na bağlı Almanya Türk Federasyonu ile Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, Hatay’da 200 kurban keserek ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtıyor.

01.09.2017 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Türk Konfederasyonu'na bağlı Almanya Türk Federasyonu ile Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, Hatay'da 200 kurban keserek ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtıyor.

Her yıl gerçekleşen kurban kesim faaliyeti kapsamında konfederasyon adına Hatay'a gelen Almanya Türk Federasyonu Genel Başkanı Şentürk Doğruyol, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı ile birlikte kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine verilmesi için çalışmalarda bulundu.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, her yıl olduğu gibi kurban etlerini emanet sahiplerine ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Taşçı, Hatay'da kestikleri 200 adet koyunun etini 50'sini Ovakent'in Özbek Türkleri'ne, kalanını da ülkücü şehit aileleri, fakir aileler ve Suriyeli Türkmenlere dağıtacaklarını belirterek, "Rabbim vesile olandan, kurbanlarını buraya ayırandan Avrupa'daki ağabeylerimize, büyüklerimize, federasyonumuza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri burada yalnız bırakmayan Almanya Türk Federasyonu Genel Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Allah hayırlarını kabul etsin" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da İhtiyaç Sahiplerine Kurban Eti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement