Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali Tanıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 5 Mart'ta hizmete açılan Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali'nde, tanıtım programı düzenlendi.

09.03.2014 13:59

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 5 Mart'ta hizmete açılan Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali'nde, tanıtım programı düzenlendi.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, söz konusu lokalin yapımında ve hizmete sunulmasında emeği geçenleri tebrik etti.

Afyonkarahisarlı kadınların, her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Afyonkarahisarlı hanımlar, burada hem spor yapabilecekler hem de birçok konuda seminere katılabilecek. Bayanlarımızın bu tesisten en güzel şekilde yararlanacaklarına eminim. Bu güzel tesisin Afyonkarahisarlı hanımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu da kadınlara yönelik tesisin kente kazandırılmasında katkısı olan herkese teşekkür etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban'ın ev sahipliği yaptığı programda, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten tarafından katılımcılara, tesis ve hizmetler hakkında bilgi verildi.

Etkinliğe, Afyonkarahisar İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez'in eşi Hülya Gülmez, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu'nun eşi Koncagül Topçu, diğer protokol mensuplarının eşleri ve birçok davetli katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatice Nermin Erbakan Kadınlar Lokali Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement