Havran'da Halk Oyunları Şenliği - Son Dakika
Güncel

Havran'da Halk Oyunları Şenliği

Havran\'da Halk Oyunları Şenliği

Balıkesir’in Havran Halk Eğitimi Merkezi ve Havran Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde açılan halk oyunları kurslarında eğitim alan öğrenciler müzik ve eğlence dolu bir geceye imza attılar.

13.05.2018 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran Halk Eğitimi Merkezi ve Havran Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde açılan halk oyunları kurslarında eğitim alan öğrenciler müzik ve eğlence dolu bir geceye imza attılar.

Toplamda 159 öğrencinin katıldığı halk oyunları şenliği büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Havran Kaymakamı Şeref Aydın emeği geçen öğretmen, usta öğretici ve kurum çalışanlarını tebrik ederek ödül verirken başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri kutladı. Program öğrencilerin kurum amirleri ve okul yöneticileri tarafından kutlanması, verilen hediyeler ve çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Geceye Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Halk Eğitimi Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Çam, Kurum Amirleri, Okul Yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Havran'da Halk Oyunları Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement