Hayalinizdeki Düğünü Avantgarde Yalıkavak'ta - Son Dakika
Güncel

Hayalinizdeki Düğünü Avantgarde Yalıkavak'ta

Hayalinizdeki Düğünü Avantgarde Yalıkavak\'ta

Avantgarde Yalıkavak'ta dalgaların, yıldızların ve yelkenlilerin şahitliğinde aşkınıza "evet" diyebilirsiniz.

15.03.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalıkavak'ın en sakin koylarından birinde, Bodrum'un büyüleyici atmosferi eşliğinde, Maldivler'in kumsal düğünlerini aratmayacak size özel bir Ege düğünü hayal ediyorsanız, Bodrum'un yeni butik oteli Avantgarde Yalıkavak'ta dalgaların, yıldızların ve yelkenlilerin şahitliğinde aşkınıza "evet" diyebilirsiniz.

Ömür boyu sürecek mutluluğunuzun ilk gününe, Ege'nin masmavi sularında doğanın tüm renklerini kuşanan Yalıkavak'ın en göz alıcı noktasında girmeye ne dersiniz?

Yaz geldiğinde, hayatınızın aşkıyla birlikte kendinizi, beyaz badanalı evlerin arasından ziyaretçileri karşılayan masmavi Yalıkavak denizine bırakmayı düşlüyorsanız, dünya evine Avantgarde Yalıkavak'ta girmeli ve o büyülü sözcükleri sevdiğinizin kulaklarına hafif bir meltem esintisiyle fısıldamalısınız. Bir sonbahar düğünü sonrası, pembe begonvillerle donatılan Yalıkavak'ın eski sokaklarında elele gezinmek, şehirden uzak kalmanın verdiği özgürlüğün tadını hayat arkadaşınızla birlikte çıkarmak istiyorsanız, bir ömür mutluluğu Sarı Yaz'ın etkisiyle yine Avantgarde Yalıkavak'ta karşılamalısınız.

Çünkü Küdür Koyu'nun sakin denizine kurulan Avantgarde Yalıkavak, 500 kişilik kapasiteye sahip geniş bahçesi ve size ayrılmış özel kumsalıyla, sevenlerinizle birlikte en mutlu anınızı ölümsüzleştirmek ve düğün gecenizi unutulmaz bir efsaneye dönüştürmek için sabahın ilk ışıklarına kadar yeni evlilere romantik seçenekler sunuyor.

Sevdiğinizin kalbine giden yol

Avantgarde Catering'in usta şefleri, bu özel gecede yerel ve uluslararası lezzetleri zengin içki mönüsüyle birleştirerek en özgün ve en sade sunumları düğün gecenize renk katacak şekilde tasarlıyor. Sevdiğinizin kalbine giden yolu pekiştiren düğün pastanız ise sürprizlerle dolu! Gecenin ilerleyen saatlerinde sizi baş başa bırakmak isteyen konuklarınız ise, Mejor Costa Bar & Lounge 'ın benzersiz atmosferinde içkilerini yudumlarken bir kez daha mutluluğunuza kadeh kaldırıyor.

Avantgarde Yalıkavak

İstanbul'da Avantgarde Levent ve Avantgarde Taksim ile hizmet veren turizm şirketi Lucis Global'in yeni gözdesi Avantgarde Yalıkavak, Bodrum'un "mavi bayraklı" en temiz ve berrak denizlerinden birine komşu. Geçtiğimiz yaz "soft opening" yaparak açılan butik otel, Yalıkavak'ta şık malikânelerin, hoş sahil restoranlarının ve eşsiz marinanın hemen yanında 31 odasıyla kalite, huzur, lüks ve özel plaj arayan konuklarını ağırlıyor.

Butik tatil seçenekleriyle birlikte özel organizasyonlara da başarıyla imzasını atan Avantgarde Yalıkavak, 23 deniz manzaralı ve teraslı süit oda, 8 bahçe manzaralı deluxe odası ve dinginliğin hüküm sürdüğü özel plajıyla, minimalist mimari ve kişiye özel hizmet anlayışı arayan müşteriler için en üst düzeyde, kusursuz bir hizmet kalitesi sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayalinizdeki Düğünü Avantgarde Yalıkavak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement