Hayallerini Yakala Comenius Projesi Çek Cumhuriyeti´nde Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Hayallerini Yakala Comenius Projesi Çek Cumhuriyeti´nde Yapıldı

Hayallerini Yakala Comenius Projesi Çek Cumhuriyeti´nde Yapıldı

Hayallerini Yakala Comenius Bölgesel Ortaklık Projesi 4. Toplantısı, Çek Cumhuriyeti´nin Ostrava kentinde yapıldı.

23.10.2013 14:51  Güncelleme: 14:49

Avrupa Birliği ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünce yürütülen ´Hayallerini Yakala´ (Catch Your Dreams) isimli Comenius Bölgesel Ortaklığı Projesi´nin dördüncü toplantısı Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde 7-11 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibe ile yürütülen projenin yerel ortakları Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi'dir. İki taraflı olan projede Çek Cumhuriyeti'nden ortaklar ise ; Moravskoslezský Kraj Belediyesi, Pedagogicko-Psychologicka Poradna (Pedagojik ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi) ve Střední škola Elektrotechnická (Lise)'dır.

Gerçekleştirilen bu dördüncü toplantıya Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürlerimiz Mustafa AKÇİL ve Gürbüz BIDIK; Ali Çağlar Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Eşref ERTÜRK, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ali Kenan ERDEM, İngilizce Öğretmeni Ersen KIRIKKAYA, Rehber Öğretmeni Şükrü TÜRKOĞLU; Rehberlik ve Araştırma Merkezi - Müd. Yardımcısı Ebubekir ZORLU, İl MEM Strateji Geliştirme Biriminden Züleyha ZENGİN, Alime KOÇER ve Ömer BOZDAĞ katılmışlardır. Okullarda 'kariyer farkındalığı' kavramını yerleştirmeyi hedefleyen "Hayallerini Yakala" projesi kapsamında ekibimiz Moravskoslezský Kraj Belediyesi'ni ve Sanat Okulunu ziyaret etmiş, eğitim adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken gereken aktiviteleri ve uygulamaları yerinde görmüşler, bilgi almışlardır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayallerini Yakala Comenius Projesi Çek Cumhuriyeti´nde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement