Haydi Kartal Haydi!
muhtemel 11'ler... - Son Dakika
Spor

Haydi Kartal Haydi!
muhtemel 11'ler...

Haydi Kartal Haydi!<br>muhtemel 11\'ler...

Avrupa Kupaları'ndaki son temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3.Tur ilk maçında Atletico Madrid'e konuk olacak.

08.03.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Kupaları'ndaki son temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Atletico Madrid'e konuk olacak.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak zorlu mücadelede İsveçli hakem Jonas Eriksson düdük çalacak. Eriksson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ile Mathias Klasenius yaparken ve 4. hakem olarak ise Daniel Stalhammar'ın görev alacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Markus Strömbergsson ve Stefan Johannesson...

Saat 20: 00'da başlayacak ve Star TV ekranlarından yayınlanacak olan karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

KARTAL'DA SAKAT VE CEZA SINIRINDAKİLER CAN SIKIYOR

Zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Beşiktaş, İspanya'a önemli eksiklerle gitti. Siyah beyazlı ekipte Portekizli golcü Hugo Almeida'nın yanı sıra, Roberto Hilbert ve Tanju Kayhan İspanya'da görev yapamayacak. Bu isimlerin yanı sıra hafif sakatlığı bulunan Veli, İsmail ve Egemen'in durumları maç saati netleşecek.

Temsilcimizde bir diğer can sıkan konu ise, rövanş maçı öncesinde ceza sırında olan isimlerin çokluğu. Siyah Beyazlı ekipte Ernst, Quaresma, Sivok, Egemen, İbrahim Toraman ve Veli sarı kart cezası sınırında yer alıyor. Bu futbolcular ilk maçta sarı kart görürlerse 15 Mart'ta oynanacak rövanş mücadelesinde forma giyemeyecekler.

ATLETİCO'YA BRAGA TAKTİĞİ

Beşiktaş'ın Teknik direktör Carlos Carvalhal'ın A. Madrid karşısında takımını nasıl bir sistem ile sahaya süreceği ise merakla bekleniyor.

Portekizli teknik adam rakip çalıştırıcı Diego Simeone'yi şaşırtacaklarını iddia ederken; Carvalhal'in bir önceki turda Braga ile deplasmanda oynadıkları müsabakada olduğu gibi ileri uçta Quaresma'yı kullanması bekleniyor. Carvalhal'ın bu tercihi sonrası Braga deplasmanından 2-0 galip ayrılan Beşiktaş, Madrid'e de aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

ARDA TURAN BEŞİKTAŞ'A KARŞI YOK

Beşiktaş'ı ilk maçta mağlup ederek tur için avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlayan Atletico Madrid'te de sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

İspanyol ekibinin sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği milli futbolcu Arda Turan, ilk maçta sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamazken; Tiago, Silvio, Diego ve Antonio Lopez de temsilcimize karşı forma giyemeyecek. Atletico'nun en büyük kozu ise Kolombiyalı golcü Radamel Falcao olacak.

MUHTEMEL 11'LER

ATLETİCO MADRİD

Courtois

Filipe

Dominguez

Miranda

Suarez

Perea

Gabi

Koke

Juanfran

Falcao

Pizzi

BEŞİKTAŞ

Cenk

İbrahim Toraman

Sivok

Egemen

İsmail

Ernst

Veli

Necip

Fernandes

Simao

Quaresma

STAT: Vicente Calderon

SAAT: 20: 00

HAKEM: Jonas Eriksson

YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

AVRUPA'DAKİ 161. RANDEVU

Beşiktaş, Atletico Madrid maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 161. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah Beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 160 maçın 59'unu kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 71'ni ise kaybetti. Avrupa arenasında bugüne kadar rakip fileleri toplam 201 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 232 gol gördü.

Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 11 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

VİCENTE CALDERON CEHENNEMİ

Atletico Madrid, Avrupa Kupalarında temsilcilerimiz ile 12 maç yaptı. Oynanan 12 maçta temsilcilerimiz 2 kez kazanırken, 3 maç berabere bitti, 7 maçı Atletico Madrid kazandı.

Temsilcilerimiz deplasmanda Atletico Madrid ile oynadığı 6 maçta 2 beraberlik, 4 yenilgi alırken hiç kazanamadı. Deplasmanda Atletico Madrid'e gol atan tek takım ise 2009-10 sezonunda 1-1 biten maçta Galatasaray olmuştu.

Öte yandan İspanyol ekibi, bu sezon UEFA Avrupa Ligi 3.Ön eleme turundan iştirak etti. Toplamda oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alan Atletico Madrid takımı sahasında oynadığı tüm UEFA Avrupa Ligi maçlarını kazandı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Haydi Kartal Haydi!
muhtemel 11'ler... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement