Haymana'da 2 Bin Dönüm Ekili Arazi Yandı - Son Dakika
Yerel

Haymana'da 2 Bin Dönüm Ekili Arazi Yandı

Haymana'da 2 bin dönüm ekili arazi yandı.

30.06.2013 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haymana'da 2 bin dönüm ekili arazi yandı.

Aktepe ve İncirli Köyü'ne ait yaklaşık 2 bin dönüm arazide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Haymana, Yurtbeyli, Gölbaşı ve Orman Bakanlığı'nın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Yangında 2 bin dönüm ekili alan zarar gördü.

Olay yerine gelen AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu, AK Parti Haymana İlçe Başkanı Oğuz Yücel, Ziraat Odası Başkanı Halil İbrahim Balıkçı ve Ticaret Odası Başkanı Ercan Özkan incelemelerde bulunarak, zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Tülay Selamoğlu çiftçilere hitaben yaptığı konuşmada: "Biz mevzuaat çerçevesinde elimizden geleni yapacağız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun, yangının evlere ulaşmaması teselli verici. Yapacağımız çalışmaların ve zarar tespitinin ardından gereken açıklama yapılacaktır" dedi.

İncirli Muhtarı Kemal Yılmaz ise maddi zararlarının çok olduğunu belirterek,   "Köy ve arazi yollarımızın yapılması için daha önce müracaatlarda bulunduk, ancak talebimiz yerine gelmedi. Yollarımız yapılsaydı zararımız bu denli fazla olmayacaktı" diye konuştu - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Haymana'da 2 Bin Dönüm Ekili Arazi Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement