Hayrabolu'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinliği

Hayrabolu\'da 10 Kasım Atatürk\'ü Anma Günü Etkinliği

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 10 Kasım Atatürk’ü anma günü sebebiyle tören düzenlendi.

10.11.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü anma günü sebebiyle tören düzenlendi.

İlk tören Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutan Vekili Metin Çelebi ve Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Atatürk anıtına çelenk sundu. Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte iki dakikalık saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi ve ilk tören sona erdi.

Daha sonra Sadi Kıyak Öğretmenevi konferans salonunda İhsan Korkmaz Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Anma programında, Atatürk'ün Hayatı ve Kişiliği, oratoryo gösterisi, Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve öğrencilerin şiirler okuduğu törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene Kaymakam Tamer Orhan, Garnizon Komutan Vekili Metin Çelebi, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, İlçe Mlli Eğitim Müdürü Besim Dede, daire müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri ve siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement