HD Holding'ten 200'üncü Restoran! - Son Dakika
Güncel

HD Holding'ten 200'üncü Restoran!

HD Holding, Ocak ayından bugüne açtığı 34 yeni restoranla birlikte geçtiğimiz günlerde hizmet verdiği restoranların sayısını 200'e çıkardı.

17.05.2018 15:50

%100 usta eliyle hazırladığı kaliteli geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini uygun fiyatla misafirleriyle buluşturan HD Holding markaları Türkiye'nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor.

Türk mutfağının lider temsilcisi HD Holding, 200'üncü restoranını HD İskender markasıyla Anatolium Marmara AVM'de hizmete açtı. HD Holding; kaliteli geleneksel Türk Mutfağı lezzetlerini uygun fiyatla sunan HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla büyümeye devam ediyor. HD Holding markaları açılacak yeni restoranlar ile 200'ün de üzerinde noktada misafirleriyle buluşacak.

HD Holding markaları; kaliteli, katkısız ve %100 usta eliyle hazırladığı geleneksel lezzetleri dışarıda daha iyi bir yemek yeme deneyimi için erişilebilir fiyatlar ile misafirleriyle buluşturuyor. HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markaları; üstün hizmet kalitesi, güler yüzlü çalışanları ve her noktada aynı standartlara sahip olan lezzetleriyle misafirlerinin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HD Holding'ten 200'üncü Restoran! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement