Her Alanda Hedeflerimizi Büyük Tutacağız" - Son Dakika
Ekonomi

Her Alanda Hedeflerimizi Büyük Tutacağız"

Her Alanda Hedeflerimizi Büyük Tutacağız"

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, "Her alanda hedeflerimizi büyük tutacağız. Göz ardı edeceğimiz hiçbir konu olmaksızın, daha güzel ve daha büyük bir Çorum'un inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz.

11.02.2019 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, "Her alanda hedeflerimizi büyük tutacağız. Göz ardı edeceğimiz hiçbir konu olmaksızın, daha güzel ve daha büyük bir Çorum'un inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

Kavuncu, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Özel İdaresini ziyaret ederek kurum yöneticilerinden devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Kavuncu, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Çorum'un yol haritasını belirlemek için bilgi toplamak üzere kurumları ziyaret ettiğini söyledi.

Kurumlardan yeni projeler üretmelerini isteyen Kavuncu, "Her alanda hedeflerimizi büyük tutacağız. Göz ardı edeceğimiz hiçbir konu olmaksızın, daha güzel ve daha büyük bir Çorum'un inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hedefleri büyük tutup, bölgenin yıldızı olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Çorum'u ve Çorumluları ilgilendiren her konuda çaba sarf ettiklerini anlatan Kavuncu, şunları kaydetti:

"En küçük ayrıntıdan, en büyüğüne kadar mevcut durumumuzu ortaya koyup, hedeflerimizle uyuşma oranlarımızı belirleyeceğiz. Hedefimiz Çorum'u daha büyütmek, daha güzelleştirmektir. Sanayimizden, eğitime, tarımdan sağlığa kadar tüm alanlarda hedefimiz olacak. Tüm hedeflerimizi periyodik toplantılarla ölçüp, başarı oranlarımızı karne olarak karşımıza alacağız. Tüm çalışmalarımızı, istatistiklere dayanan ölçülebilir normlara kavuşturup, başarabildiğimizi başardık derken, başaramadığımızı ifade etmekten gocunmayacağız. Varsa bir başarısızlık sebeplerini araştırıp, çözüm formüllerimizi yeniden gözden geçirerek, hedefe ulaşana kadar çabamızdan vazgeçmeyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Her Alanda Hedeflerimizi Büyük Tutacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement