Malatya'da Her Gün 2 Bin Kişiye İftar Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Her Gün 2 Bin Kişiye İftar Veriliyor

Malatya\'da Her Gün 2 Bin Kişiye İftar Veriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, ramazan ayı dolayısıyla açtığı iftar çadırında ve gezici aş evinde her gün 2 bin dolayında kişiye iftar yemeği veriyor.

05.07.2014 14:04  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, Ramazan ayı dolayısıyla açtığı iftar çadırında ve gezici AŞ evinde her gün 2 bin dolayında kişiye iftar yemeği veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında açtıkları iftar çadırıyla ilgili bilgi veren Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulisi Boyraz, "Ramazan ayının paylaşmak ve bereket olduğunun bilinci ile hareket ediyor, vatandaşlarımızı iftar çadırında ağırlamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Boyraz, "Esenlik ramazan ayının bereketini halkı ile birlikte en iyi şekilde yaşayan bir şirket. Bu ayın halkımıza sevinç, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt ve 5. günde yemek sponsorluğunu üstlenen MEGSAŞ A.Ş Genel Müdürü ve daha önce Esenlik Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Münür Özpolat çadırda vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Genel Müdür Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, MEGSAŞ A.Ş Genel Müdürü Münür Özpolat ve çadıra gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilendi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Her Gün 2 Bin Kişiye İftar Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement