Hindistanlı Güzel Oyuncu, Bir Ayda 4 Kez Düğün Yaptı, Magazin Dünyası Altüst Oldu - Son Dakika
Magazin

Hindistanlı Güzel Oyuncu, Bir Ayda 4 Kez Düğün Yaptı, Magazin Dünyası Altüst Oldu

Hindistanlı güzel oyuncu Priyanka Chopra geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Hindistan'daki düğünden sonra iki kez daha düğün yapan Chopra, bu kez de ünlü bir otelde resepsiyon düzenledi.

28.12.2018 22:49  Güncelleme: 01:08

Geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle dünya evine giren ünlü oyuncu Priyanka Chopra ve şarkıcı Nick Jonas deyim yerindeyse düğün yapmaya bir türlü doyamadılar. Düğün kutlamalarını bitiremeyen yıldız adeta bir festival havasında kutlamalar düzenliyor.

Hindistanlı Güzel Oyuncu, Bir Ayda 4 Kez Düğün Yaptı, Magazin Dünyası Altüst Oldu

BİR AYDA 4 KEZ DÜĞÜN YAPTI

Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve Amerikalı şarkıcı Nick Jonas, Hindistan'daki muhteşem düğünlerinden sonra balayına çıkmış, dönüşte ikinci kez düğün yapmışlardı. Sonrasında üçüncü kez düğün yapan tüm Hollywood ünlülerinin katıldığı davetten sonra şimdi de dördüncü kez Hindistan'daki Delhi'deki Taj Palace'da bir resepsiyon düzenlediler.

Hindistanlı Güzel Oyuncu, Bir Ayda 4 Kez Düğün Yaptı, Magazin Dünyası Altüst Oldu

ÖZEL TASARIM BİR KIYAFETLE KATILDI

Devlet başkanlarının, Hollywood ünlülerinin, yakın dostlarının katıldığı resepsiyonda Dior imzalı kırmızı bir elbise giyen Priyanka, kıyafetini Chopard mücevherlerle kombinledi. 36 yaşındaki aktrisin stilisti Mimi Cuttrell ise bugün, Priyanka'nın resepsiyonda giydiği elbisenin fotoğrafını paylaştı. Dior elbise ünlü oyuncu ve eski dünya güzeli Priyanka için özel olarak hazırlandı.

Hindistanlı Güzel Oyuncu, Bir Ayda 4 Kez Düğün Yaptı, Magazin Dünyası Altüst Oldu

Son Dakika Magazin Hindistanlı Güzel Oyuncu, Bir Ayda 4 Kez Düğün Yaptı, Magazin Dünyası Altüst Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Fizik Ögretmeni: Hindistan Milyarlık Nüfusuyla En Çok Fakirin Bulundugu Bir Ülkedir..İnsanlar Evsiz,Aç Ve Susuz Sokaklarda Yatarken,,Bu Zengin ve Azgın Budist Gavurların,,Vurdum Duymaz,,İnsafsız Yaşantıları:İnsanlık Adına İçimizi Burkmsktadır..Allah Onlara Hidayet Ve Akıl Fikir Versin. 38 0 Yanıtla
    Ahmet: 4 eş almış müslümanlıkta serbest.Ama sadece erkeklere :)) 4 12
  • Balçicek: BU TİPE KİM BAKAR AYOL KISKANMADIM VALLA 6 5 Yanıtla
    Romantik : Aynur hanım tanışmak istermisiniz 0 0
  • Cesur: Bende çok zenginim ama görgüsüz değilim şükürler olsun mütevaziyim hamd olsun 1 4 Yanıtla
    asil: bırak mutevazi ve gorgusuz olmadıgını baskaları soylesin..bunu soylerken bile kibir var hala sende hamdolsun 0 0 :....: Yazınızdan belli ne kadar mütevazi olduğunuz 0 0 ....: Belli zenginin demenden 0 0 Robin hood: Belli ne kadar mutevazi oldugun 0 0 VATANDAS: TAMAM SAKIN OL KOMUTAN TANIYORUZ SENI 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement