Hırsızlık Şüphelisinin 'Saklambaç' Oyunu Kamerada - Son Dakika
Dünya

Hırsızlık Şüphelisinin 'Saklambaç' Oyunu Kamerada

Rusya'da polisten kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu araç kaza yapınca, şüpheliler aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı.

18.12.2018 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da polisten kaçan hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu araç kaza yapınca, şüpheliler aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. 5 şüpheli kaçarken, son şüpheli aracın çarptığı yuvarlak metal plaka içine gizlendi.

Olay Tver kentinde yaşandı. İçinde 6 hırsızlık şüphelisinin bulunduğu aracı takibe alan polis, aracın peşine düştü. Polisin peşinde olduğu araç, ara sokaktan caddeye dönerken buz tutan yolda kontrolü kaybederek, yol kenarında bulunan yuvarlak metal plakaya çarptı. 5 şüpheli hızla aracı terk ederek yaya olarak aynı yöne kaçmaya başladı. Son şüpheli ise aracın çarptığı plaka içine gizlendi. Arkadan gelen ilk polis aracından inen polis memuru, şüphelileri yakalamak için peşlerine düştü.

Polisin gittiğini düşünen son şüpheli bulunduğu yerden çıkarak, arkadaşlarının bulunduğu yöne kaçmaya başladığı esnada ikinci polis aracını fark etti ve tam tersi yönde bir sokağa girerek kaçtı. Yaşanan anlar ise güvenlik kameralarınca kaydedildi. - Rusya

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Hırsızlık Şüphelisinin 'Saklambaç' Oyunu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement