Son dakika haberleri! Hizmet-İş Sendikası'ndan iş kazasında ölen işçinin ailesine destek - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Hizmet-İş Sendikası'ndan iş kazasında ölen işçinin ailesine destek

Son dakika haberleri! Hizmet-İş Sendikası\'ndan iş kazasında ölen işçinin ailesine destek

Son dakika haberlerine göre Hizmet-İş Sendikası, talihsiz bir iş kazası sonucu hayatını kaybeden Ali Andaç'ın ailesine ferdi kaza sigortasından temin edilen 50 bin TL'yi verdi.

30.09.2020 12:19  Güncelleme: 13:15

Hizmet-İş Sendikası, talihsiz bir iş kazası sonucu hayatını kaybeden Ali Andaç'ın ailesine ferdi kaza sigortasından temin edilen 50 bin TL'yi verdi.

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet- İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 7 yıldır tüm üyelere sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını anımsattı.

KAYMEK AŞ'de çalışan Ali Andaç'ın 20 Mayıs'ta iş kazası sonucu hayatını kaybettiğini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"KAYMEK AŞ'de çalışan üyemiz Ali Andaç'ın ailesine girişimlerimiz sonucu sigortadan aldığımız 50 bin TL verilmiştir. Vermiş olduğumuz bu para, merhumun geride bırakmış olduğu yakınlarının acısını dindirmez fakat bize emanet olarak gördüğümüz ailesinin ve yakınlarının az da olsa bir ihtiyacını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden üyemize Allah'tan rahmet geride kalanlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum. Maalesef keşke hiç yaşanmasa dediğimiz iş kazaları hayatımızın ve ülkemizin acı bir gerçeğidir. Allah Kayseri'ye hizmet eden ve alın terini döken çalışanlarımızı kazalardan belalardan korusun. Umarım bu tür kazalar bir daha yaşanmaz. Bu olay da son olur."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Hizmet-İş Sendikası'ndan iş kazasında ölen işçinin ailesine destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement