Hollandalı Futbolcu Wesley Sneijder: Bir Gün Galatasaray'a Döneceğim - Son Dakika
Spor

Hollandalı Futbolcu Wesley Sneijder: Bir Gün Galatasaray'a Döneceğim

Katar Liginde forma giyen Wesley Sneijder "Galatasaray ve taraftarı hala kalbimde. Bir gün teknik direktör ya da futbolcu olarak Galatasaray'a döneceğim." dedi.

27.11.2018 10:34

Katar Ligi takımlarından AL Gharafa'da forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, Beyaz TV'de yayınlanan programa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BİR GÜN GALATASARAY'A DÖNECEĞİM"

Türkiye'de harika zaman geçirdiğini söyleyen Wesley Snejder, kalbinin hala sarı kırmızı olduğunu söylerken, "Türkiye'den ayrıldığımdan bu yana taraftarı, kulübü ve ülkeyi özlüyorum. Benim halkkımda konuşulması harika. Ben de taraftarı özlüyorum. Galatasaray ve taraftarı hala kalbimde. Bir gün teknik direktör ya da futbolcu olarak Galatasaray'a döneceğim. Galatasaray inşallah Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olur." dedi.

"FATİH TERİM'LE İYİ İLİŞKİMİZ VAR"

Fatih Terim'e minnettar olduğunu kaydeden Wesley Sneijder, "Beni Galatasaray'a transfer eden Fatih Terim'dir. Onunla çok iyi ilişkimiz var. ultrAslan dünyanın en iyi taraftarı. Yaptığı işleri beğeniyorum. Youtube'dan hala ailemle birlikte videolarını izliyoruz. Hala kalbimdeler. Galatasaray'a geri döneceğim." diye konuştu.

Hollandalı Futbolcu Wesley Sneijder: Bir Gün Galatasaray\'a Döneceğim

Son Dakika Spor Hollandalı Futbolcu Wesley Sneijder: Bir Gün Galatasaray'a Döneceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YÖNETMEN BEY: BEKLEMEDEYİZ ASLAN PARÇASI. 11 0 Yanıtla
  • Emir: Sneijder sensiz olmaz sampiyon Wesley Sneijder 4 5 Yanıtla
  • KESKİN: İŞTE GERÇEK ASLAN WESLEY SNEİJDER 7 1 Yanıtla
  • fb6-0gs: daha bundan bir kaç ay önce kardeş halkımız canımız ciğerimiz boşnak kardeşlerimize hakaret eden bir spor programı demicem adına saçma sapan bir program reyting için böyle bir haber yapıyo başta gs taraftarı ve bir çok insan şu ertem denen adamın uydurma haberlerine kanıyor işte türk milli takımı c ligine düşmüşse belkide sebeblerden biri bu tff geçtim onların ne yaptığını anlayan yok bilen yok ama bu ülkede spor bakanı yokmu neden bu tür porgramlara yaptırım uygulamıyo neden sebeb ne acaba ?? 1 3 Yanıtla

Advertisement