Hollywood'un Ünlü Sesi Bursa'daydı - Son Dakika
Yerel

Hollywood'un Ünlü Sesi Bursa'daydı

Hollywood\'un Ünlü Sesi Bursa\'daydı

Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat Derneği'nin (BKSD) iş birliğiyle düzenlenen 'Sanat Seminerleri'ne bu ay ünlü seslendirme sanatçısı Kadir Özübek konuk oldu.'Kulağını ver tanıdık gelecek' sloganıyla çalışmalarını özetleyen ünlü...

05.03.2013 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat Derneği'nin (BKSD) iş birliğiyle düzenlenen 'Sanat Seminerleri'ne bu ay ünlü seslendirme sanatçısı Kadir Özübek konuk oldu.

'Kulağını ver tanıdık gelecek' sloganıyla çalışmalarını özetleyen ünlü seslendirme sanatçısı Kadir Özübek, 'Kadir Özübek Hollywood'la' adlı gösterisiyle Bursa'da sevenleriyle buluştu. Ayı Yogi ve Freddy Krueger başta olmak üzere Jamie Foxx, Forest Whitaker, John Goodman, Marlon Brando, Gene Hackmen, Robert de Niro, Benicio Del Toro, Danny de Vito, Tobin Bell, Anthony Anderson, M.C Gainey gibi birçok ünlü aktörü seslendiren Özübek, Bursa'da bir günde 2 ayrı gösteriye imza attı. Çocuk Sanat Evi BKSD Sahnesinde yaklaşık 3 saat boyunca Hollywood karakterlerini kendi yazdığı öykülerle canlandıran Özübek, Bursa'da her yaştan izleyiciyle buluşurken, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Türkiye'nin farklı şehirlerinde de oyununu sahneleyecek olan Özübek, turne kapsamında geldiği Bursa'da Bilim ve Teknoloji Merkezi'ni de gezdi. Deneysel objeleri ilgiyle inceleyen Özübek, Bursa'nın bilim ve teknoloji alanında önemli bir yerde olduğunu ifade etti.

(MŞ)

05.03.2013 14: 29: 58

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hollywood'un Ünlü Sesi Bursa'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement