Honaz Peygamber Efendimizin Hayatını Okudu - Son Dakika
Yerel

Honaz Peygamber Efendimizin Hayatını Okudu

Honaz Peygamber Efendimizin Hayatını Okudu

Denizli'nin Honaz ilçesinde düzenlenen "Honaz O'nu Okuyor" konulu bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

29.04.2013 10:26  Güncelleme: 10:29

Denizli'nin Honaz ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Honaz O'nu Okuyor" konulu bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Honaz Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Honaz Eğitim ve Kültür Derneği (HEKDER)'in birlikte organize ettiği yarışmanın ödül töreni Honaz Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Galip Yağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Karlıdağ, İlçe Müftüsü Recep Çalışkan, HEKDER Başkanı Murat Cerit, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören öncesinde Honaz Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin Peygamber Efendimizi konu alan şiir, naat, ilahi, tiyatro gösterileri ve ney taksimi, davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

İlköğretim yedinci sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile HEKDER'in gözetmenliğinde, yazar İrfan Yücel'in "Peygamberimizin Hayatı" adlı kitabından yapılan ve 200'e yakın öğrencinin katıldığı bilgi yarışmasında Honaz Belediyesi Ortaokulu'ndan Fevzi Selim Yılmaz birinci, Cumhuriyet Ortaokulundan Berfu Yıldız ikinci, yine Honaz Belediyesi Ortaokulu'ndan Musa Mert Çelen ise üçüncü oldu.

Toplam 30 ödülün dağıtıldığı törende birinci olan öğrenciye dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncüye tablet bilgisayar, diğer 27 yarışmacıya ise İlçe Müftülüğü tarafından kitap armağan edildi. Ö

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yaptığı konuşmada, "Bu yarışmaya katılan her öğrenci bizim gönlümüzde birinci olmuştur. Onlar, Efendimizi bu sayede daha yakından tanıma fırsatı buldu. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herekes gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Honaz Peygamber Efendimizin Hayatını Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement