Hopa Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Yaylalarda İnceleme Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Hopa Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Yaylalarda İnceleme Yaptılar

Hopa Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Yaylalarda İnceleme Yaptılar

Hopa Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Akparti İlçe Başkanı hafta sonu yaylalara çıkarak incelemelerde bulundular.

31.07.2017 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hopa Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Akparti İlçe Başkanı hafta sonu yaylalara çıkarak incelemelerde bulundular.

Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez halkın yaz ayları yoğun ilgi gösterdiği ve yaşadığı yaylaları ziyaret ederek, yaylalarda yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde kendilerinden dinleme fırsatı buldu.

Beraberinde Belediye Başkanı Nedim Cihan, İlçe Müftüsü Selami Aydin, Belediye Başkan yardımcısı İsmail Uzun, İl Genel Meclisi üyeleri Hüsnü Çakır ve Ömer Ustabaş ile Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven'inde olduğu halde önce Yığılı yaylasına, sonra Büyükova ve Küçükova yaylalarını gezerek orada yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler.

Kaymakam Görükmez ve beraberindekiler vatandaşlarla oldukça sıcak bir ortamda sohbet ederek, yaylalar-yaylacılık ve yayla kültürü konusunda sohbet ettiler.

Yaylaların sorunu olan içme suyu problemi için Kaymakam Ferit Görükmez ve Belediye Başkanı Nedim Cihan Hopa'dan ekskavatör getirerek gerekli çalışmaları başlattılar.

Kaymakam ve Belediye Başkanı ve beraberindekiler, Büyükova yaylasında Belediye Başkanı Nedim Cihan'ın yapımını üstlendiği caminin yapımını yerinde incelediler. Kaymakam Ferit Görükmez Camii için kalan eksikliklerin yapımına da destek sözü verdi.

Yayla ziyareti Belediye Başkanı Nedim Cihan'ın eşi Meral Cihan'ın hazırlamış olduğu enfes yöresel yemeklerin yenmesinin ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hopa Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Yaylalarda İnceleme Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement