Horasanlı ve Gürkan, Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Horasanlı ve Gürkan, Kan Bağışında Bulundu

Horasanlı ve Gürkan, Kan Bağışında Bulundu

Kızılay Malatya Şubesi ve Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu tarafından ortaklaşa organize edilen kan bağışı etkinliği Eski Malatya’da gerçekleştirildi.

04.03.2016 17:38

Kızılay Malatya Şubesi ve Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu tarafından ortaklaşa organize edilen kan bağışı etkinliği Eski Malatya'da gerçekleştirildi. Malatya Vali Yardımcısı Dr. M. Şamil Horasanlı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kan bağışı standını ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

Kızılay Malatya Şubesi ve Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu tarafından ortaklaşa organize edilen kan bağışı etkinliği Eski Malatya'da vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Eski Malatya'da bulunan vatandaşların ilgi gösterdiği kan bağışı standını, Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ile birlikte ziyaret eden Malatya Vali Yardımcısı Dr. M. Şamil Horasanlı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kan bağışında bulundu. Burada konuşan Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, kan başının önemine dikkat çekerek, "Her platformda Kızılay'a olan desteğini göstermekte. Bizim devlet dairelerinde, bürokraside böyle candan çalışan bürokratlara ihtiyacımız var. Devletin ve Kızılay'ımızın geleceği için inşallah Battalgazi Belediye Başkanımız gibi başkanlarımızın sayısı artar. Kendisine ben şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise kan bağışının acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Gürkan, "Malatya Kızılay Şubemizin periyodik aralıklarla memleketimizin, ilçemizin değişik yerlerinde böyle kan bağışı kampanyası düzenliyorlar. Bugün de Kervansaray'da İŞKUR, Halk Eğitim ve Battalgazi Belediyemizin ortaklaşa düzenlediği sergi münasebetiyle Battalgazi İlçesinin Eski Malatya mevkiinde böyle bir organizasyona imza atmışlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kan bağışının memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşımızın da Kızılay marifetiyle kan bağışında bulunmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Horasanlı ve Gürkan, Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement