Huzurun Adresi Ağva - Son Dakika
Turizm

Huzurun Adresi Ağva

Huzurun Adresi Ağva

Bu hafta sonu biraz şehir dışına çıkarak kendimizi biraz mutlu etme zamanı. İstanbul'a yakın bölgelerden biri olan doğal cennet, Ağva'ya uzanalım...

05.11.2018 11:31

Göksu Nehri üzerinde kurulmuş birbirinden keyifli tesisler gerçekten de insanı büyülüyor. Sessizlik, huzur ve doğal bir ortam arıyorsanız, işte doğru yerdesiniz.

Ağva İstanbul'a Ne Kadar Uzak? Ağva'da Neler Yapılır?

İstanbul'a sadece 1 saat uzaklıkta olan Ağva, birbirinden güzel butik otelleri, muhteşem doğası ile sizleri bekliyor. Denize girebileceğiniz, doğada yeşillikler arasında yürüyüş yapabileceğiniz, nehir kenarında köy kahvaltısını tadabileceğiniz harika tesislere sahip. Sandalla ve deniz bisikletiyle nehirde dolaşmak ise çok keyifli...

Ağva'da Konaklayacağınız ve Restoranlarından Yararlanabileceğiniz Oteller

Benim en sevdiğim otel Ağva'da Greenline Hotel… Yer bulmak oldukça zor. Geç rezervasyon yaptırmayın derim.

Piccolo Mondo

İtalyanca'da '' Piccolo Mondo'' küçük dünya anlamına geliyor... Göksu ve Yeşilçay nehirlerinin buluşma noktasında olan Piccolo Mondo, Avusturya Mimarisinden de esinlenerek yapılmış... Şöminesi ve restoranı gerçekten de insana keyif veriyor.

Tranquilla Nehir Evi

Yemyeşil bir doğanın ortasında bir kütük ev. Doğayla bütünleşmiş, huzur ve dinginliğin adresi. Ağva'nın merkezine 20 dakika uzaklıkta.

Plaja ise sadece 300 metre uzaklıkta. Yemekleri ve ambiansı çok keyif verici...

Keyifle gezmeniz dileğiyle!

Son Dakika Turizm Huzurun Adresi Ağva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement