İbrahim Tatlıses Derya Tuna'yı Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses Derya Tuna'yı Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadı

İbrahim Tatlıses Derya Tuna'yı mutlu gününde yalnız bırakmadı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna arasında su sızmıyorMUĞLA - Bodrum'da önceki akşam Derya Tuna'nın doğum gününe katılan İbrahim Tatlıses ve oğulları İdo Tatlıses Tuna'nın 54'üncü yaş gününü kutladı.

22.07.2018 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Tatlıses Derya Tuna'yı mutlu gününde yalnız bırakmadı

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna arasında su sızmıyor

MUĞLA - Bodrum'da önceki akşam Derya Tuna'nın doğum gününe katılan İbrahim Tatlıses ve oğulları İdo Tatlıses Tuna'nın 54'üncü yaş gününü kutladı.

Derya Tuna, önceki akşam bir restoranda düzenlenen partide doğum günü pastasını İbrahim Tatlıses'le birlikte kesti. Doğum gününe İbrahim Tatlıses'in yanı sıra İdo Tatlıses'de katıldı. Gece sonunda İbrahim Tatlıses kameraların görüntü almaması için ekiplerine talimat verdi. Tatlıses'in çıkışını çektirmemek için gazetecileri engelleyen korumaların sert tepkileri ise dikkatlerden kaçmadı. Doğum günün bitmesinin ardından Derya Tuna ve İdo Tatlıses ise birlikte mekandan ayrıldı.

Tatlıses ve Tuna ikilisinin Bodrum tatilinde de sık sık bir araya gelip vakit geçirdiği öğrenildi.

Geçen yılki doğum gününde deprem şoku yaşamıştı

Öte yandan geçen yıl ise Derya Tuna'nın doğum gününde, Bodrum'da 6.2 şiddetinde deprem olmuştu. Tam kutlama sırasında olan deprem anları ise İdo'nun cep telefonuna yansımıştı. Korku dolu anlar yaşayan Tuna bu yıl rahat bir şekilde doğum gününü kutladı.

İbrahim Tatlıses Derya Tuna\'yı Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses Derya Tuna'yı Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement