Son dakika haber | İçişleri Bakanı Soylu, Hocaköy Mahallesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber | İçişleri Bakanı Soylu, Hocaköy Mahallesi'ni ziyaret etti

Son dakika haberler... İçişleri Bakanı Soylu'nun Hocaköy Mahallesi'ni ziyaret etmesi İçişleri Bakanı Soylu'nun konuşması İçişleri Bakanı Soylu'nun vatandaşlarla diyaloğu İçişleri Bakanı Soylu, Manavgat ve Akseki'de yangın bölgesinde incelemelerde bulundu ANTALYA (AA ) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,...

31.07.2021 13:40  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Soylu'nun Hocaköy Mahallesi'ni ziyaret etmesi

İçişleri Bakanı Soylu'nun konuşması

İçişleri Bakanı Soylu'nun vatandaşlarla diyaloğu

İçişleri Bakanı Soylu, Manavgat ve Akseki'de yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

ANTALYA (AA ) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçesindeki yangın bölgesinde inceleme yaptı.

Soylu, Manavgat ilçesi Kalemler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yangın mağdurlarının taleplerini dinleyen Soylu, tüm eksikliklerin süratle giderileceğini belirterek mahallelinin müsterih olmasını istedi. Soylu, hasar tespiti çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak yangın sönmeden ve çalışmalar tamamlanmadan bölgeden ayrılmayacağını söyledi.

Yangınla mücadelenin sürdüğünü aktaran Soylu, "Vatandaşlarımızın elbette ki hatıraları, en sevdiği eşyaları ve geçmişi yanıp kül oldu. Hem onlarla birlikte olabilmek hem de ne yapabileceğimizi onlara teker teker ifade edebilmek hususunda buralardayız. Hem tespit yapıyoruz hem de eksikliklerimiz varsa onları görüyoruz. Ona göre de arkadaşlarımızla programlıyoruz." dedi.

Daha sonra Akseki ilçesinde helikopterle havadan incelemede bulunan Soylu, Hocaköy'e indi. Burada Soylu'yu Akseki Kaymakamı Volkan Hülür ve diğer yetkililer karşıladı.

Soylu, burada yangınla mücadele konusunda bilgi aldıktan sonra Antalya Havalimanına hareket etti.

Son dakika haber | İçişleri Bakanı Soylu, Hocaköy Mahallesi\'ni ziyaret etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | İçişleri Bakanı Soylu, Hocaköy Mahallesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement