İftarlık Gazoz" Filminin Mersin Galası Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

İftarlık Gazoz" Filminin Mersin Galası Yapıldı

Yüksel Aksu'nun yönettiği, Cem Yılmaz'ın da başrolünde oynadığı, "İftarlık Gazoz" filminin Mersin galası gerçekleştirildi.

30.01.2016 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksel Aksu'nun yönettiği, Cem Yılmaz'ın da başrolünde oynadığı, "İftarlık Gazoz" filminin Mersin galası gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinin sinema salonunda düzenlenen galaya, yönetmen Yüksel Aksu ve filmin başrol oyuncularından Cem Yılmaz'ın yanı sıra, filmin minik yıldızı Berat Efe Parlar, Okan Avcı, Ümmü Putgül, Yılmaz Bayraktar ile yapımcılardan Elif Dağdeviren de katıldı.

Aksu, konuşmasında, seyircilerden filmi beğenmeleri halinde herkese duyurmalarını isteyerek, "Yok twitti, faceydi, fısıltıydı, dedikoduydu duyurun. Beğenmezseniz de susun. Bayağı bir açıldık çünkü, zarar ettirdim yapımcıma" dedi.

Mersin'de daha önce film projeleri için bir çok kez geldiğini anlatan Aksu, "Beni Akdeniz bölgesinde ezdirmeyin. Ele güne karşı bitirtmeyin. Beğenmezseniz de 10 tane bilet alın ama gitmeyin önemli değil bilet dursun, atın bir kenara. Çoluk çocuğa dağıtın, yapın bir şeyler" diye konuştu.

Cem Yılmaz ise filmde 7'den 70'e herkesi ilgilendiren bir konuyu işlediklerini belirterek, güzel hatıralar yaşadıklarını aktardı.

Filmden güzel neticeler almak istediklerini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

"Ben filmde kendimden daha yaşlı, birazcık daha çirkin bir adamı canlandırıyorum. Film afişinde gördüğünüz gibi baya bir özel efektler yapıldı, yoksa normalde daha acayibim görüyorsunuz. Bu filmde çok arkadaşça kardeşçe çalıştık, bütün hikayeye de yansıdı bu. Şimdi sinema salonlarının şöyle bir rahatlığı, konforu var. Işıklar kararıyor, sizin bizim filmimiz hakkında ne hissettiğinizi biz göremiyoruz diye düşünüyorsunuz ama biz çok dikkatliyiz. Herkesin yüzünden filmle ilgili duyguları izliyoruz. Güler yüzünüz için teşekkürler."

Film ekibi, açıklamaların ardından filmi seyircilerle birlikte izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İftarlık Gazoz' Filminin Mersin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement