III. Rıchard İçin Ek Gösterim - Son Dakika
Kültür Sanat

III. Rıchard İçin Ek Gösterim

III. Rıchard İçin Ek Gösterim

Sam Mendes'in Yönetmenliğini Üstlendiği, Başrolünde Kevın Spacey'nin Yer Aldığı III. Rıchard İçin Ek Gösterim

20.09.2011 14:57  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları işbirliği, Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleştirilecek III. Richard'ın Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapacağı beş gösterimin biletleri rekor hızda tükendi. İstanbullu sanatseverlerin yoğun ilgisi üzerine, III. Richard, 8 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde bir ek gösterim daha yapacak.

Vodafone Red'in katkılarıyla Öğrencilere Daha Fazla Bilet İmkanı

III. Richard'ın 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ek gösterimine daha fazla öğrencinin izleyebilmesi amacıyla, mekân kapasitesinin yarısı Vodafone Red'in katkılarıyla, öğrencilere indirimli olarak satışa çıkarılacak. Öğrenciler, indirimli biletlerini, İKSV'nın binasından, öğrenci kimliklerini göstererek satın alabilecek. Her öğrenci kimliği ile bir adet bilet alabilecek.

Ek Gösterim Biletleri 24 Eylül Cumartesi Satışta

İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları ortaklığında, Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleştirilecek III. Richard'ın ek gösteriminin biletleri 24 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren:

• Biletix satış noktaları,

• www.biletix.com,

• Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00 ve

• İKSV'den (Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane adresindeki gişe pazar günleri dışında her gün 10.00–18.00 saatleri arasında açık) satışa çıkıyor.

III. Richard'ın ek gösteriminde; mekan kapasitesinin yarısı Vodafone Red'in katkılarıyla, 40 TL'lik öğrenci bileti olarak satışa çıkarılacak. Diğer biletler; 400 TL, 350 TL ve 300 TL'lik kategoriler üzerinden temin edilebilir.

The Bridge Project kapsamında hayata geçirilen, Sam Mendes'in yönetmenliğini ve dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey'nin başrolünü üstlendiği III. Richard'ın, 5-9 Ekim tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirilecek beş gösteriminin biletleri, 11 Eylül Pazar günü satışa çıkmış ve sanatseverlerden yoğun ilgi görerek bir gün içinde tükenmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat III. Rıchard İçin Ek Gösterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement