İka Yönetim Kurulu Toplantısı Adıyaman'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İka Yönetim Kurulu Toplantısı Adıyaman'da Yapıldı

İka Yönetim Kurulu Toplantısı Adıyaman\'da Yapıldı

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Temmuz Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Gaziantep Valisi Erdal Ata başkanlığında Adıyaman'da yapıldı.

05.07.2012 15:57

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Temmuz Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Gaziantep Valisi Erdal Ata başkanlığında Adıyaman'da yapıldı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İKA Yönetim Kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gaziantep İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, Adıyaman Genel Meclis Başkanı Nemci Baykan, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Özçiloğlu, Genel Sekreter Bülent Özkan ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, toplantı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2013 yılı çalışma ve yatırım programı hazırlıkları, ajansa doğrudan faaliyet desteği kapsamında yapılan başvurular ve GAP Eylem Planı revizyonu ile ilgili görüşler ve önerilerin ele alınacağını açıkladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İka Yönetim Kurulu Toplantısı Adıyaman'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement