"İki Çizgi"nin Çekimleri Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

"İki Çizgi"nin Çekimleri Tamamlandı

Kısa Film Yönetmeni Selim Evci'nin Senaryosunu Yazdığı, Yapım ve Yönetmenliğini Üstlendiği İlk Uzun Metrajlı Filmi 'İki Çizgi'nin Çekimleri Tamamlandı.

25.09.2007 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa film yönetmeni Selim Evci'nin senaryosunu yazdığı, yapım ve yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metrajlı filmi ''İki Çizgi''nin çekimleri tamamlandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 2004 yılında senaryo çalışmaları başlayan ve ikileme olarak düşünülen projenin birinci filmi ''İki Çizgi'''nin çekimleri, İstanbul, Çanakkale, Geyikli, Bergama, Ayvalık ve Foça'da yapıldı.

Kısa filmleriyle ün yapan Selim Evci'nin senaryosunu yazdığı, yapım ve yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metrajlı filmi olan ''İki Çizgi''nin başrollerini Gülçin Santırcıoğlu ile Kaan Keskin paylaştı. Filmde, Perihan Kurtoğlu, Mehmet Aslan, Yakup Yavru, Özgül Koşar ve Zeynep Aydın da rol aldı.

Modern bir kadın-erkek ilişkisinin anlatıldığı filmin öyküsü kısaca şöyle:

''Başarılı bir iş kadını olan Selin, İstanbul metropolünde kendisinden yaşça küçük olan fotoğrafçı sevgilisi Mert ile birlikte yaşamaktadır. Yaz dönemidir ve tatile güneye gitmeye karar verirler. Lüks arabalarıyla, ellerinde bir haritayla yola çıkarlar. Keyifli başlayan gün, devamında onları yoldan çıkaracak çatışmalarla ilerler. Her geçen dakika şehirden uzaklaştıkları bu yolculukta, saklı kalmış duygularını teker teker ortaya çıkarma cesareti bulacaklardır. Yorucu geçen günün sonunda geceyi geçirebilmek için rotalarını değiştirirler, uzun bir gece onları beklemektedir.''

Öncelikle ulusal ve uluslararası festivalleri hedeflediklerini belirten Evci, filmin vizyon tarihi olarak da 2008 yılının Ekim ayını düşündüklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'İki Çizgi'nin Çekimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement