İki Çocuklarını Soba Zehirlenmesi Sonucu Kaybeden Çift Yeni Yıla Bebekle Girdi - Son Dakika
Yerel

İki Çocuklarını Soba Zehirlenmesi Sonucu Kaybeden Çift Yeni Yıla Bebekle Girdi

Denizli'de iki çocuklarını sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme sonucu kaybeden çiftin bebekleri, kentteki yılın ilk bebeği oldu.

01.01.2012 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de iki çocuklarını sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme sonucu kaybeden çiftin bebekleri, kentteki yılın ilk bebeği oldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, kentte yılın ilk bebeği Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde 00.04'te dünyaya gözünü açtı.

Aysun-Atakan Maviş çifti, 2 kilo 860 gram doğan bebeğe Rümeysa ismini verdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hatice Gürsoy, bebeğin ve annesinin sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu söyledi.

Aysun Maviş ise iki yıl önce 6 yaşındaki Osman ve 5 yaşındaki Beyza isimli çocuklarını soba zehirlenmesi sonucu kaybettiğini söyledi. Maviş, "Onları çok seviyordum ama Allah bizden daha çok seviyormuş, aldı yanına. Çok üzüldük. Yeni bir çocuk yapıp onların acısını unutmayı düşündük. Allah'a şükür Rumeysam dünyaya geldi. Ablasının ve abisinin acısını o unutturacak. Bizler yeni yılda dünyaya gelen kızımızla geçmişin acılarını unutup geleceğe güvenli ve huzurlu bir şekilde bakmak istiyoruz" diye konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İki Çocuklarını Soba Zehirlenmesi Sonucu Kaybeden Çift Yeni Yıla Bebekle Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement