İl Eğitim Denetmeni Murat Yıldırım Görev Yaptığı Tunceli'den Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

İl Eğitim Denetmeni Murat Yıldırım Görev Yaptığı Tunceli'den Ayrıldı

İl Eğitim Denetmeni Murat Yıldırım Görev Yaptığı Tunceli\'den Ayrıldı

Uzun yıllardan beri ilimizde görev yapan İl Eğitim Denetmeleri Başkanlığı ve İl Eğitim Denetmenleri görevinde bulunan Murat Yıldırım 05.09. 2013 tarihinde görevinden ayrıldı.

07.09.2013 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenen vedalaşma töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Polattaş, Eğitimin önemine vurgu yaparak "Bugün aramızdan çok önemli dostumuzu Ankara İline uğurluyoruz. İlimizde yapmış oldukları çalışmalarla başarılarını ortaya koyan, arkadaşımıza gideceği yede başarılar diliyoruz. Şimdiye kadar Tunceli'de bir evi olan arkadaşımızın bundan sonra Tunceli'de onlarca evi olduğunu unutulmamasını istiyoruz" dedi.

Eğitim Denetmenleri Murat Yıldırım ise Tunceli'de çalıştığım süreler içinde her zaman hakkaniyetten yana görüşlerimi kullandım iyi ki Tunceli'ye gelip böyle güzel ve misafir perver insanlarla tanışmışım dedi. Yıldırım, görev yaptığım süreler içinde farkına varmadan yaptığımız bir hata varsa herkesin hakkını helal etmesini istiyorum dedi. Yıldırım daha sonra kurumda çalışan tüm idareci ve çalışanlarıyla ayrı ayrı vedalaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Eğitim Denetmeni Murat Yıldırım Görev Yaptığı Tunceli'den Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement