İl Müdürü Yıldız'dan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mut'a Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

İl Müdürü Yıldız'dan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mut'a Ziyaret

İl Müdürü Yıldız\'dan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mut\'a Ziyaret

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Zeki Mut’u makamında ziyaret etti.

08.01.2018 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Zeki Mut'u makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Yıldız, Bilecik'in tarım yapısı, potansiyeli ve kurum hakkında bilgiler verirken, yapılan ziyarette Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile ortaklaşa yapılan ve yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Yıldız Dekan Zeki Mut'a hediye ve faaliyet raporunu takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Dekan Mut ise ziyaretten ve İl Müdürü Yıldız'ın üç yıldır Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinde Genel Zootekni derslerini vermiş olduğu ve öğrencilere sahada uygulamalar yaptırmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İl Müdürü Yıldız'dan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement