İletişimin Zirvesi Eskişehir'de Toplanacak - Son Dakika
Yerel

İletişimin Zirvesi Eskişehir'de Toplanacak

İletişimin Zirvesi Eskişehir\'de Toplanacak

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü (SMK) tarafından 8-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi (SMIT SUMMIT) etkinliğinde sektörün önemli isimleri Eskişehir’de ağırlanacak.

06.04.2017 17:05

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü (SMK) tarafından 8-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi (SMIT SUMMIT) etkinliğinde sektörün önemli isimleri Eskişehir'de ağırlanacak.

Anadolu Üniversitesi bünyesinde beş yıldır faaliyet gösteren Sosyal Medya Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen SMIT SUMMIT etkinliği, Yunus Emre Yerleşkesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Öğrencilere yeni bir bağlantı kurma ve fırsat yakalama imkanı kazandırmayı amaç edinen kulüp, bu sene de çok önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Dijital medya ve iletişim sektörünün yanı sıra ülkenin önde gelen kurumlarının sosyal medya yöneticileri ve başkanlarının konuk olacağı etkinlikte katılımcılar öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktaracaklar.

Sosyal medyada milyonların takip ettiği Danla Bilic Anadolu Üniversitesi'nde

Sosyal medyada ve özellikle Youtube'da oldukça ün sahibi olan ve çektiği makyaj videolarıyla ses getiren Danla Bilic'in yanı sıra eğlenceli videolara imza atan Kafalar ekibinin de ağırlanacağı etkinlikte Instagram'ın en çok takip edilen fotoğrafçılarından Ahmet Erdem, AFİ Dijital Ajans Başkanı Ahmet Beliktay, Yeni Medya Uzmanı Dilara Eldaş, Fotoğrafçı Fethi Karaduman, Galatasaray Spor Kulübü Sosyal Medya Yöneticisi Oğuz Alp Tan, Hürriyet Sosyal Medya ve İçerik ekip lideri Cemal İve, beIn Sports Kurumsal İletişim ve Reklam Departmanı Sosyal Medya Uzmanı Serkan Ağbaba, Happy Digital Ajans Başkanı Volkan Ekiz ve Cheil Worldwide Turkey Creative Director Feyzi Cihan Kavaklıpınar da yer alacak. İki gün boyunca sürecek olan etkinlikte öğrenciler ve konuklar oturum aralarında da fuaye alanında eğlenceli vakit geçirecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İletişimin Zirvesi Eskişehir'de Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement