Ilıcak: Gülen'i Bitirme Belgesini MİT Sızdırdı - Son Dakika
Güncel

Ilıcak: Gülen'i Bitirme Belgesini MİT Sızdırdı

Ilıcak: Gülen\'i Bitirme Belgesini MİT Sızdırdı

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak, Taraf gazetesinde yayınlanan belgenin MİT tarafından sızdırılmış olabileceğini ifade etti.

29.11.2013 08:35  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel, Altan Öymen ve Nagehan Alçı'nın gündemi değerlendirdiği 'Dört Bir Taraf' programında Nazlı Ilıcak, Taraf Gazetesinin "Gülen'i bitirme kararı 2004 'te MGK'da alındı" şeklindeki manşet haberini Taraf gazetesine MİT'in sızdırdığını iddia etti.

"MİT'İN İÇERİSİNDE BİR GRUP BUNU YAPIYOR"

Hükümet ile cemaatin arasını açmak isteyenlerin her yolu denediğine vurgu yapan Ilıcak "7 Şubat 'ta Erdoğan 'a bu tuzağı kurup cemaat ile arasını açanlar, Tayyip Erdoğan'a o böceği cemaat mensubu polisler koydu diyenler ve sürekli bunu işleyenler MİT. MİT'in içerisindeki bir grup bunu yapıyor. Bu tarz bir hadise var. Bunun arasını açmak ve derinleştirmek isteyenler bunu bilir." dedi.

BELGE NEDEN YAYINLANDI?

Belgenin böyle bri dönemde yayınlanmasının tesadüf olmadığına da vurgu yapan Ilıcak şöyle devam etti: "Bu haberin manşeti yanlıştır ama neden şimdi çıkartıldı derseniz ben şöyle düşünüyorum; Cemaat ile hükümetin arasını iyice bozmak isteyenler tabii ki o duygusal kopuşu da hızlandırmak üzere böyle bir belgeyi ortaya çıkartmış olabilir. Ama şuna eminim ki cemaat dediğimiz önde gelen insanların hiç biri 2004 'te hükümetin kendilerine kötülük yapmak üzere bu MGK kararını imzaladığına inanmaz."

İşte Türkiye gündemini sarsan o belge;


Ilıcak: Gülen'i Bitirme Belgesini MİT Sızdırdı



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ilıcak: Gülen'i Bitirme Belgesini MİT Sızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement