İmam Altınbaş: "Erdoğan Demirören Yardımsever Bir İş Adamıydı" - Son Dakika
Spor

İmam Altınbaş: "Erdoğan Demirören Yardımsever Bir İş Adamıydı"

- (Özel Haber) İmam Altınbaş: "Erdoğan Demirören yardımsever bir iş adamıydı"İSTANBUL - Ünlü iş adamı ve spor dünyasının tanınan isimlerinden İmam Altınbaş, Erdoğan Demirören'in cenazesinde konuştu.

11.06.2018 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- (Özel Haber) İmam Altınbaş: "Erdoğan Demirören yardımsever bir iş adamıydı"

İSTANBUL - Ünlü iş adamı ve spor dünyasının tanınan isimlerinden İmam Altınbaş, Erdoğan Demirören'in cenazesinde konuştu. Altınbaş, "Erdoğan Demirören çok yardımsever bir iş adamıydı" dedi.

Erdoğan Demirören'in Fatih Camii'nden kalkan cenaze törenine iş dünyasının önde gelen simaları katıldı. İş adamı İmam Altınbaş, Erdoğan Demirören hakkında yaptığı İHA'ya açıklamada, "Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. İyi bir insandı. Biz de enerji, petrol işi yapıyoruz ve bu sektörde kendisiyle birlikte çalışıyoruz. Uzun zamandır kendisini tanıyoruz. Allah rahmet eylesin. Hayır sahibi bir insandı. 1980'lerde eğitim kurumları açmış bir isimdi. Aynı zamanda yardımsever bir iş adamımız. Bugünkü kalabalığı da gördünüz. Bu kalabalık da onun ne kadar sevildiğini, ne kadar önemli bir iş adamı olduğunu gösteriyor. Allah rahmet eylesin, ailesinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İmam Altınbaş: 'Erdoğan Demirören Yardımsever Bir İş Adamıydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement