İmamoğlu, koronaya yakalanmadan iki gün önce apandisit ameliyatı olmuş - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu, koronaya yakalanmadan iki gün önce apandisit ameliyatı olmuş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüse yakalanmadan iki gün önce yarım saat süren bir operasyonla apandisitinin alındığı ortaya çıktı.

29.10.2020 09:47  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Ekim Çarşamba günü özel bir hastanede operasyon geçiren İmamoğlu, cuma günü de koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

"ATEŞİ ÇIKINCA TEKRAR HASTANEYE GİTTİK"

Hürriyet'in haberine göre konuyu doğrulayan İBB Sözcüsü Murat Ongun, şunları söyledi: "Başkanımız geçtiğimiz hafta pazartesiyi salıya bağlayan gece sabaha karşı şiddetli karın ağrısıyla uyandı. Saat 13.00 sularında Amerikan Hastanesi'ne kontrole gitti. Karın emarı çekildi. Apandistin ameliyatla alınmasına karar verildi. Önce COVID testi yapıldı. Çarşamba günü test negatif çıkınca, o gün Amerikan Hastanesi'nde, saat 16.00'da küçük bir operasyon geçirdi. 25 dakikalık bir operasyonla apandisiti alındı. 22 Ekim Perşembe günü sabah 08.00'de taburcu oldu. Cuma akşamı Başkan'ın ateşi çıkınca, apandisit operasyonundan kaynaklı olabilir diye tekrar hastaneye gittik. Ateş demek, koronavirüs demek. Yapılan testlerin sonucu pozitif çıkınca, koronavirüs tedavisine başlandı."

İmamoğlu, koronaya yakalanmadan iki gün önce apandisit ameliyatı olmuş

"HASTANE ODAMDA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUYACAĞIM"

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Ben de hayatımda ilk defa Cumhuriyet Bayramı'nda alanlarda, meydanlarda, törenlerde olamayacağım ama saat 19.23'te hastanedeki odamda elimde Türk bayrağıyla İstiklal Marşımızı okuyacağım" dedi.

İmamoğlu, koronaya yakalanmadan iki gün önce apandisit ameliyatı olmuş

Son Dakika Güncel İmamoğlu, koronaya yakalanmadan iki gün önce apandisit ameliyatı olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Atalay Arslan: Evet,bende 29 cumhuriyet bayraminda bir kurban kesip bu istanbul seysinin covid kardesten aldigi saldiri sonucu ahirete intikalini kutlayacagim.... 2 19 Yanıtla
  • ??: Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste ne güzel ata sözü 5 9 Yanıtla
  • Terapi : Kesin der şimdi AKP bilerek yaptı diye. 6 8 Yanıtla
  • ÇILGIN: Tam bir balondu oda patladı 6 8 Yanıtla
  • Terapi : Halkın adamıyım dedi. Hepinizi nasıl sevdi :) 5 8 Yanıtla
  • ADAM: SENIN PARTININ ISTEMEDIGI HASTANEDE TEDAVI GÖRUYORSUN UTAN UTAN 6 4 Yanıtla
  • Geçmiş olsun ekrem başkan: Sayın imamoğluna Rabbim acil şifalar versin 4 4 Yanıtla
  • Zer: Ne gereksiz adamsın diycem de adamlara ayıp olur... 1 4 Yanıtla
  • Emre: Hala şov peşinde. Cumhuriyeti malzeme yapma. 2 2 Yanıtla
  • Sena: Tatile çıksın bişeyi kalmaz alışacak bunada alışacak 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Engelli Adam, İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Dağıtıyor
    11:11 Engelli Adam, İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Dağıtıyor

    Suudi Arabistan'da yaşadığı kaza sonucu engelli kalan Mehmet Taşçı, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hayırseverlerin ve fırıncıların katkısıyla aldığı ekmek ve temel ihtiyaç malzemelerini 3 tekerli engelli aracıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Taşçı, her gün Sorgun sokaklarını dolaşarak yaklaşık 100 aileye sıcak ekmekler götürüyor ve insanların memnuniyetiyle mutlu oluyor.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı
    11:11 Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

    Aksaray'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda bir adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada bonzai, hap, extacy hap, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı
    11:11 Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanına kazandırdığı kapalı pazar yeri ile park alanı projeleri hizmete açılıyor.

  • Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
    11:10 Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı

    FETÖ üyesi olmaktan hüküm giyen Boydak Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda evinde yapılan aramada para ve ziynet eşyası ele geçirildi. Bekir Boydak, işlemleri için emniyete götürüldü.

  • Down sendromlu sporcular Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'na hazır
    11:10 Down sendromlu sporcular Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'na hazır

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'na katılacak Türkiye şampiyonu down sendromlu sporcu Cansu Öğe ile Türkiye ikincisi Ecrin Ercan, hazırlıklarını tamamladı. Tekirdağ'da yaşayan 14 yaşındaki Öğe ve Ercan, dört yıl önce masa tenisi sporuna başladıktan sonra hızla kendilerini geliştirdi. Aylardır süren yoğun çalışmaların ardından Öğe ve Ercan, down sendromlu sporcuların olimpiyatları olarak kabul edilen Trisome Oyunları için hazırlıklarını tamamladı. Antalya'da 19-26 Mart tarihlerinde düzenlenen oyunlarda özel sporcular, madalya için mücadele edecek. Cansu Öğe ve Ecrin Ercan, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve kürsüde yer alarak başarılarını taçlandırmak için heyecanla oyunların başlayacağı günü bekliyor.


Advertisement