İmecik Yayla Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

İmecik Yayla Şenlikleri Başlıyor

İmecik Yayla Şenlikleri Başlıyor

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik köyü Beydağlarında her yıl Temmuz ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen 12. Beydağları İmecik Yayla Şenliği Cuma günü başlıyor.

15.07.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik köyü Beydağlarında her yıl Temmuz ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen 12. Beydağları İmecik Yayla Şenliği Cuma günü başlıyor.

Korkuteli İmecik köyü'nde geleneksel olarak gerçekleştirilen 12. Beydağları İmecik Yayla Şenliği Cuma günü başlıyor. 12. düzenlenecek olan Korkuteli'ne bağlı İmecik Beydağları yayla şenliğinde Öznur Özaslan ve İsmail YK, katılımcılara çifte bayram yaşatacak.

İmecik Beydağları yayla şenlik ağası Hamdi Sarıca, bu yıl kutlamaların daha da renkli geçeceğini söyledi. Şenlik hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Sarıca, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da misafirleri temsili olarak kurdukları kıl çadırlarda ağırlayacaklarını ifade etti.

Şenlikte gelenek ve görenekleri gençlere aktarmaya çalıştıklarını belirten Sarıca, "her yıl olduğu gibi bu yılda Beydağları İmecik Yayla Şenliği coşkulu geçecek. Bizlere en büyük desteği, çevre il ve ilçelerden gelen konuklarımızın vereceğini düşünüyoruz. Bu nedenle yayla şenliğimize tüm konuklarımızı bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmecik Yayla Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement