İnsan Hakları Günü'nü Anlattılar, Vitamin Kazandılar - Son Dakika
Güncel

İnsan Hakları Günü'nü Anlattılar, Vitamin Kazandılar

Samsun'da ilköğretim ve lise öğrencileri arasında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vitamin'in konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan eğitim paketi...

08.12.2012 11:49

Samsun'da ilköğretim ve lise öğrencileri arasında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vitamin'in konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan eğitim paketi armağan edilecek.

Türk Telekom açıklamasına göre, Samsun'da "Hayatımızda İnsan Haklarının Yeri, Önemi ve Uygulamaları" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren 14 öğrenci, yıl boyunca Türk Telekom iştiraki Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ'nin online eğitim destek ürünü Vitamin'in konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan paketiyle sınırsız ders çalışma hakkı kazandı.

Ödüller, 10 Aralık günü Samsun Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü Konferans Salonu'nda düzenlenecek törenle öğrencilere armağan edilecek. Konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan paketi, öğrenciler bir yıl boyunca kullanabilecekler.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnsan Hakları Günü'nü Anlattılar, Vitamin Kazandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement