Intel Extreme Masters Katowice Yine Büyük Heyecan Dalgası - Son Dakika
Güncel

Intel Extreme Masters Katowice Yine Büyük Heyecan Dalgası

Intel Extreme Masters Katowice Yine Büyük Heyecan Dalgası

Intel® Extreme Masters (IEM), dünyanın en uzun süren küresel eSpor turnuvasının en büyük sezonunu sonuçlandırmak üzere 2-4 Mart tarihleri arasında Polonya'nın Katowice kentine geri döndü.

08.03.2018 15:05  Güncelleme: 15:04

Geçtiğimiz yılki IEM Katowice, Spodek Arena'yı dolduran 173.000 kişi ve çevrimiçi izleyen 46 milyon kişi ile ESL'nin tarihindeki en çok izlenen yayın olmuştu. Bu yıl da yine çok geniş bir izleyici kitlesi, Dünya Şampiyonlarının Counter-Strike: Global Offensive ve StarCraft II için ödüllendirilmesine tanık oldu. Buna ek olarak, IEM Expo'da bir kadınlar CS: GO davetli turnuvası yer aldı ve VR Challenger Ligi Büyük Finalleri ile ilk VR eSpor ligi için çığır açan bir sezon kapanışı yapıldı.

"Evlerinden izleyen milyonlarca kişinin yanı sıra 100.000'den fazla hayranın favori takımlarını tezahüratları ile destekledikleri Intel Extreme Masters Katowice ve IEM Expo, küresel eSpor dünyasının merkezi konumunda" diyen Intel VR Gaming ve Esports Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür John Bonini sözlerine şu şekilde devam ediyor: "IEM PyeongChang'da gerçekleştirilen çığır açıcı bir turnuvanın ardından Intel, eSporları iş ortaklarıyla birlikte küresel bir aşamaya taşımaktan gurur duyuyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Intel Extreme Masters Katowice Yine Büyük Heyecan Dalgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement