Inter Başkanı Erick Thohir, West Bromwich Albion'ı Almak İstiyor - Son Dakika
Spor

Inter Başkanı Erick Thohir, West Bromwich Albion'ı Almak İstiyor

Inter Başkanı Erick Thohir, West Bromwich Albion\'ı Almak İstiyor

İtalya Serie A devi Inter'in büyük hissedarı ve başkanı Erick Thohir, İngiltere'den gelen haberle sarsıldı.

05.04.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İtalya Serie A devi Inter'in büyük hissedarı ve başkanı Erick Thohir, İngiltere'den gelen haberle sarsıldı.

Premier Lig'de artan yayın gelirlerinin ardından İngiliz futbol pazarına girme hazırlığı yapan Thoir'e, West Bromwich Albion'dan kötü haber geldi. İngiliz temsilcisi, Endonezyalı futbol adamının yaptığı teklifi reddetti.

İtalyan basını ise, Erick Thohir'in Premier Lig piyasasına girme konusunda ısrarcı olduğunu ve mevcut teklifini revize ederek daha cazip bir teklif ile West Bromwich Albion'ın kapısını yeniden çalacağını kaydetti.

Söz konusu proje için Inter'i Çinli yatırımcılara açmayı da planlayan Thohir'in, kulübün %20 hissesi için 70 milyon ila 100 milyon avro civarında bir rakam talep edeceği de öne sürüldü.

Bahsi geçen %20'lik kısım için eski başkan Massimo Moratti'nin kendisine ait %6'lık payını ve Erick Thohir'nin de %14'lük hissesini satması bekleniyor. Şu an için yalnızca muhtemel olan satışın gerçekleşmesi halinde Thohir ve Moratti ikilisinin toplamda %23.5 hissesi kalacak, geri kalan kısım ise kulüp hissedarları arasında eşit bir şekilde dağıtılacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Inter Başkanı Erick Thohir, West Bromwich Albion'ı Almak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement