İphone İçin Google Maps Güncellendi - Son Dakika
Teknoloji

İphone İçin Google Maps Güncellendi

İphone İçin Google Maps Güncellendi

Google Maps’in iOS sürümü için ilk güncelleme sonunda yayınlandı. Yeni sürüm ile birlikte birçok düzenleme ve yenilik kullanıcılara sunuluyor. Google’ın iOS için yayınladığı ilk Google ...

06.03.2013 19:30

Google Maps'in iOS sürümü için ilk güncelleme sonunda yayınlandı. Yeni sürüm ile birlikte birçok düzenleme ve yenilik kullanıcılara sunuluyor.

Google'ın iOS için yayınladığı ilk Google Maps kısa sürede yoğun ilgi gördü ve indirilme listelerinin en tepesine yerleşti. Kullanıcıların merakla beklediği ilk güncelleme ise bugün yayınlandı. Birçok hata düzeltmesini içeren Google Maps 1.1, yenilikler ile de dikkat çekiyor.

Bunlardan ilki kullanıcılara uzaklık birimi seçim olanağı tanınması olmuş. Artık mil veya km seçeneklerinden biri seçilebiliyor. Bir diğer ilgi çekici ayrıntı ise büyük ekranlı iOS cihazlarına yönelik yapılan çözünürlük düzenlemeleri olmuş. iPhone odağında yapılan geliştirmeler, kullanıcıları sevindirecektir.

Bu iki temel yeniliği ek olarak ise kişi listesi entegrasyonu ile adres kaydı olan kullanıcılara harita üzerinden erişim, yerel mekanlar için hızlı arama özellikleri ve restoran, bar, yakıt istasyonu gibi yeni kategori eklemeleri yer alıyor. Yeni sürümü hemen indirmek için yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji İphone İçin Google Maps Güncellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement