İş Adamı Mustafa Koç'un Vefatı - Son Dakika
Ekonomi

İş Adamı Mustafa Koç'un Vefatı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatının ardından iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim Koç ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

26.01.2016 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatının ardından iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim Koç ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 5 gün önce vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziyeler, Divan Otel'de devam ediyor.

Taziyeler, Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç tarafından kabul edildi.

Siyaset, sanat ve spor dünyasından pek çok isim, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a, oğlunun vefatı dolayısıyla baş sağlığı dileklerini iletti.

İş adamları Tuncay Özilhan, Şarık Tara ve Mustafa Süzer ile sanatçılar Hülya Avşar, Kenan Doğulu ve Ahmet Yenilmez aileye taziye ziyaretinde bulunanlar arasındaydı. Şehir planlamacısı Ahmet Vefik Alp ve gazeteci Bekir Coşkun da Koç ailesine baş sağlığı dileklerini sunmak için Divan Otel'e geldi.

Ayrıca Mersin'de katledilen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ve annesi Songül Aslan da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyelerin yarın saat 16.00 ile 19.00 arası kabul edileceği, perşembe günü ise mevlit okutulacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İş Adamı Mustafa Koç'un Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement