İş Dünyasının Parlayan Yıldızı Anıl Ateş - Son Dakika
Advertorial

İş Dünyasının Parlayan Yıldızı Anıl Ateş

İş Dünyasının Parlayan Yıldızı Anıl Ateş

Türkiye'nin özellikle iş dünyasında pek çok farklı önem önemli isim ön plana çıkarken bu isimler arasında son dönemlerde en çok konuşulan kişilerden bir tanesi Anıl Ateş. Özellikle ailesinin kurduğu işi devralarak bu konuda önemli gelişmeler sağlayan Anıl Ateş, şu anda Türkiye'nin en önemli sektörlerinin liderlerinden birisi olarak görülüyor. Öyle ki otomotiv sektöründe yer alan iş adamı özellikle üretim hattında yaptığı değişiklikler ve yenilikler ile birlikte daha etkin ve hızlı bir şekilde var olma imkanı sağladı. Bu bakımdan Anıl Ateş ile birlikte yaratılan marka, Türkiye'nin ihracatı için de önemli bir imkan sağlıyor.

14.06.2017 16:29
İlandır

Anıl Ateş İddialı!

Konu ile ilgili yapılan araştırmalarda özellikle kurum içerisindeki iletişimin ve yapılan yatırımların Anıl Ateş'in daha ön plana çıkmasını sağlarken, bu başarı pek çok farklı makale ve dergide de önemli bir konu olarak ele alındı. Özellikle yaptığı röportajlardan başarısı ile ilgili merak edilenleri anlatan Anıl Ateş düzenli bir şekilde çalışmayı İlke edindiğini ve özellikle işi için gerekli olan tüm gelişmeleri yakından takip ederek kendini bu konuda geliştirmeyi hiçbir zaman ihmal etmediğini söyledi.

Anıl Ateş yakaladığı bu başarı ile birlikte Türkiye'de de önemli bir ilham noktası. Öyle ki başarılı olmak isteyen genç yatırımcılar ve girişimciler için bir başarı hikayesi olarak görülen Anıl Ateş, yapacağı çalışmalar ile birlikte her zaman yakından takip ediliyor. Bu bakımdan hareketlerine her zaman dikkat ettiğini söyleyen Anıl Ateş, gençler ile bir idol olmasının kendisi için heyecan verici olduğunu ve onların duyduğu heyecandan dolayı kendisini sürekli genç hissedebildiğini söylüyor. Özellikle kurum içerisinde genç bir çalışan oranına sahip olan Anıl Ateş, istihdamda kendisi ve markayı yükseltecek olan kişiler ile çalışmayı tercih ettiğini ve bu bakımdan iş alımlarında çok farklı bir yöntem sürdürüldüğünü belirtti.

Türkiye'de yaptığı pek çok farklı hareket olay olan ve sadece iş dünyasının değil magazin dünyasının dahaki yakından takip ettiği bir isim olan Anıl Ateş, yapacağı yeni çalışmalar ile ilgili detayları da sürekli sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor. Bu bakımdan Ateş'i takip eden geniş bir kitle de şu anda sosyal medyada oluşmuş durumda.

Son Dakika Advertorial İş Dünyasının Parlayan Yıldızı Anıl Ateş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement