İş Gyo, Çınarlı Bahçe Tuzla Konutlarının Teslimine 16 Ağustos'ta Başlıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

İş Gyo, Çınarlı Bahçe Tuzla Konutlarının Teslimine 16 Ağustos'ta Başlıyor

İş Gyo, Çınarlı Bahçe Tuzla Konutlarının Teslimine 16 Ağustos\'ta Başlıyor

Bugüne dek yaptığı yatırımlarla büyük projelere imza atan İş GYO'nun Tuzla ilçesindeki 476 ünitelik konut projesi Çınarlı Bahçe, vizyoner ve modern mimari anlayışıyla ilçenin çehresini değiştirdi.

16.08.2013 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne dek yaptığı yatırımlarla büyük projelere imza atan İş GYO'nun Tuzla ilçesindeki 476 ünitelik konut projesi Çınarlı Bahçe, vizyoner ve modern mimari anlayışıyla ilçenin çehresini değiştirdi.

Temel atma töreni 27 Aralık 2011 tarihinde Tuzla'da yapılan ve 2011 Ekim ayı sonu itibariyle satışına başlanan Çınarlı Bahçe Tuzla konutlarının sahipleri, planlandığı gibi 16 Ağustos 2013 tarihi itibariyle evlerini teslim alıyor. İş GYO'ya duyulan güvenin bir kez daha büyük bir başarıya dönüştüğü Çınarlı Bahçe konut projesi yüksek standartlarda, donanımlı ve özgün bir mimariye sahip.

Çınarlı Bahçe az katlı bloklardan oluşan yeşil alanları suyla buluşturan zengin peyzaj tasarımı ve koruma altına alınan koru alanı ile sakinlerine nefes alacakları bir ortam sağlıyor. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik ve otopark gibi detaylarla ailelere dingin ve sakin bir yaşamın anahtarını verirken açık/kapalı yüzme havuzu, market ve hizmet alanları gibi ayrıcalıklarla yaşamı zevke dönüştürüyor. Proje kapsamında fark yaratan bir diğer unsur da site içinde yer alacak Feyziye Mektepleri Vakfı Tuzla Çınarlı Bahçe Işık Anaokulu olarak öne çıkıyor.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Bir sayfiye projesi olarak tasarladığımız Çınarlı Bahçe Tuzla, E–5 Karayoluna ve yeni yapılacak Tuzla Marina projesine yaklaşık 3 km. Marmaray Tuzla İstasyonu'na ise 300 m mesafede, konumlanmıştır. Her detayı incelikle planlanan, yüksek standartlı teknolojiler ve modern bir mimari anlayışla hayata geçirilen projenin, sakinlerine "İstanbul'da Yeni Hayat"ın tüm güzelliklerini bir arada sunmaya başlaması bizlere heyecan ve gurur vermektedir. Az katlı binalardan oluşan Çınarlı Bahçe Tuzla'da 41 dönüm arsa üzerinde, çağdaş yaşamın enerjisini şehrin karmaşasından ayırmaktadır. İş GYO, Çınarlı Bahçe ile ayrıca konforlu, güvenli, kaliteli bir yaşamın yanı sıra doğru bir yatırım fırsatı da sunmaktadır."

Huzurlu, sakin, kendine yeten, doğayla uyumlu ve tamamen insana odaklı bir yaşam sunan Çınarlı Bahçe Tuzla hakkında ayrıntılı bilgiye www.cinarlibahce.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri İş Gyo, Çınarlı Bahçe Tuzla Konutlarının Teslimine 16 Ağustos'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement